Wiskunde, graad 3: eerste kwartaal – vraestel en memo

 • 8

Foto: Pixabay.com

Is jou kind vanjaar in graad 3 en wil jy graag seker maak sy het haar wiskunde vir die eerste kwartaal onder die knie? Saam met LitNet is wiskunde kinderspeletjies en soveel pret soos om met klei te speel. Laai ’n gratis oefenvraestel en memorandum hier onder af.

Klik hier om die vraestel in PDF-formaat af te laai

Klik hier om die memo in PDF-formaat af te laai

Lees ook:

Graad 5, Junie: Natuurwetenskappe en Tegnologie ‒ vraestel en memorandum

Graad 5-wiskundevraestel: kwartaal 1

Graad 4-wiskundevraestelle: kwartaal 1

Wiskunde, graad 1: vraestel en memo

 • 8

Kommentaar

 • Goeie more

  Ek wil graag in die toekoms ook graad vraestelle hê asb, Afrikaans Huistaal, Eerste Addisionele taal en wiskunde

  Baie dankie

 • Pieta+van+Deventer
  Pieta+van+Deventer

  Lee-Ann West, dankie vir jou bydraes en die tyd wat jy hieraan spandeer. Ek weet hoe tydrowend so 'n oefening is. Dis jongmense soos jy wat my laat glo in 'n belowende toekoms. Pragtig gedoen. Doe so voort. Ek glo daar is nog baie meer mense wat nie hulle menings hier lug nie wat dit ook waardevol vind. Vir my persoonlik: ek laai hierdie bydraes vir my kleinkinders af. Dis goud werd. Nogmaals baie dankie.

  Baie dankie.

 • Reageer

  Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


   

  Top