Elders gesien: Uittreksel uit Henk Serfontein se Amsterdam-dagboek

  • 0

Die bekroonde visuele kunstenaar, Henk Serfontein, reis tans deur Amsterdam. Hier is 'n uittreksel van sy Amsterdam-dagboek, soos gesien op Facebook.

Die wêreld het darem al so verander. So is die eerste e-pos wat ek ontvang het in Amsterdam, een van 'n heteroseksuele vriendin wat my herinner het daaraan dat dit binnekort Amsterdam Pride is. Dit terwyl my gay vriende my herinner daaraan om na Van Gogh se zonnebloemen te gaan kyk. So het ek toe vandag my eerste Amsterdam Pride bygewoon. Dit was my eerste Pride ooit. Dit was massief, vrolik en sweterig. My gunsteling-moment was die bejaarde in pienk se kind, die chihuahua in die pram. Pride het die trams vir twee ure tot stilstand gebring. 'n Ander vriend stuur vir my 'n whatsapp uit Kaapstad en vra hoe lyk my outfit. Blou blokkies hemp en 'n swart sambreel antwoord ek toe. Ek kon seker deurgaan as the black widow. Halfpad deur Pride het ek uitgesak en besluit ek voel lus vir iets minder fancy soos 'n toasted cheese sandwich. Soms het mens iets basies nodig soos menseregte. #blacklivesmatter #loveislove

Foto deur Henk Serfontein

Foto deur Henk Serfontein

Foto deur Henk Serfontein

Foto deur Henk Serfontein

Foto deur Henk Serfontein

 

  • 0

Reageer

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


 

Top