Jaco, 'n Christen?

 • 2

Ek kan wragtag nie onthou dat ek gesê het ek is 'n Christen nie. Wys my die plek asb! Ek erken, dalk het ek vergeet, want ek is al amper sewentig.

Nietemin glo ek in die omvattende liefde en vergiffenis van Jesus. Maar ek glo bitter min van wat in die Bybel staan. Selfs 'n Christen hoef nie al die snert daarin te glo nie, baie leer gou om die kaf van die koring te skei. Onthou die Bybel is 'n saamgestelde boek. Baie jare gelede, dalk hier rondom 325 nC, het 'n komitee gesit en besluit wat gaan hulle alles in die Bybel insit, watter boeke moet in en watter word uitgelaat. Dit was 'n besluit deur gewone mense, wat nie eens kon aanspraak maak op apostelskap of iets dergeliks nie.

Party Christene, soos Kobus en sy trawante, klou naarstiglik aan die primitiewe geskrifte vas en verloor die ware boodskap van Jesus en ons God. Dit kan gesê word hulle aanbid die "skrif" eerder as God. En daardie einste skrif is dikwels so heel teenstrydig en verkeerd! Het hulle dan geen insig nie!?

Cornelius, ek is jammer as ek jou gevoelens seergemaak het, dat jy voel ek is kwetsend teenoor die vroue in jou lewe. Maar wragtag, dis hoe ek voel oor vrouens!

Groete,

Gay ou man

 

 

Teken in op LitNet se gratis weeklikse nuusbrief. | Sign up for LitNet's free weekly newsletter

 • 2

Kommentaar

 • Gay ou man

  Jy het die volgende voorheen geskryf:

  "Ek weet my Verlosser Leef . My hele lewe lank was ek gelowig, al het ek geweet die Bybel en omtrent alle gelowiges veroordeel gays. Want in my hart het ek geweet die Here is vír my, nie teen my nie. Hý het verstaan, al verstaan niemand anders nie. Vandag is my geloof nog net so sterk en vertrou ek volkome op die Here Jesus Christus"  (SeNet 21/8/12)

  Nou hoe kan jy hierbo sê jy is nie 'n Christen nie??

  Dan sê jy hierbo: "ek glo bitter min van wat in die Bybel staan". 28/11/12 (A real contradiction in terms).

  Die Bybel alleenlik is die bron van alle inligting rakende die lewe van jou Verlosser, nl Jesus.  Hoekom dit net selektief  aanvaar, en honend die res verwerp?

  Indien jy eerlik met jouself wil wees, sal jy of alles moet uitlewe waarvoor 'n Christen staan, of die Christen geloof vaarwel sê, want wees verseker, nieteenstaande alle flou argumente om homosekualiteit met die Christendom te probeer versoen, is die twee geensins versoenbaar nie.  Ek praat nie uit onkunde nie, want ek verseker jou my kennis oor die Christelike geloof, die bestaan en inhoud van die Bybel is selfs verhewe bo die van die gemiddelde predikant en veral die van 'n drie jarige Bybelse-universiteit graad student.

  Gay Christene bluff hulself alleenlik met beskouinge soos joune hierbo.

  Gay ateïstiese groete

  Jaco Fourie

 • Reageer

  Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


   

  Top