Graad 9: Natuurwetenskappe, November-vraestel en -memorandum

 • 24

Hier is ’n gratis oefenvraestel en memorandum vir Natuurwetenskappe.

Klik op die onderstaande skakels om die PDF-dokumente te stoor.

 • 24

Kommentaar

  • Courtney, hier is nog duideliker terugvoer - dit is afkomstig vanaf Luize Kroukamp self: Natuurwetenskappe Gr 8 en 9 bevat beide Lewenswetenskap- en Fisiese Wetenskappe-komponente ter voorbereiding vir die Gr 10 - 12-vakke. So 50 punte van die Natuurwetenskappe-eksamen handel oor Lewe en Lewende Dinge en Planeet Aarde en die Ruimte (meer Lewenswetenskap) en die ander 50 punte oor Materie en Materiale Energie en Verandering (meer Fisiese Wetenskappe). Groete, Naomi Meyer

  • Hallo Courtney, hou asseblief in gedagte dat Natuurwetenskappe ‘n gekombineerde vak is - dit bevat komponente van beide Fisiese Wetenskappe en Lewenswetenskappe. Die vraestel word verdeel in 50 punte Fisiese Wetenskappe en 50 punte Lewenswetenskappe. Groete, Naomi Meyer, inhoudsbestuurder

 • Help my asb! My kind is in Gr 4 en skryf Dinsdag haar NW en Tec kwartaal toets! Asb help my met n vrastel net dat ek kan sien hoe hulle die vraestel gaan vra! Die mamma is nou al meer benoud as my kind

  • Hallo daar! Hier is 'n indeks van al die vraestelle wat op LitNet beskikbaar is: https://www.litnet.co.za/indeks-notas-toetse-en-vraestelle/. Dit is ingedeel volgens graad en vakgebied. Dit lyk nie vir my of daar NWT-vraestelle vir graad 4 beskikbaar is nie, en ek dink nie ons sal betyds vir jou kind se toetsreeks vraestelle daarvoor in die hande kan kry nie. My voorstel is om maar alles in die handboek deur te gaan - en te fokus op sleutelbegrippe en definisies wat dalk in blokkies aangedui word. Hou LitNet se skoleafdeling dop vir nog meer hulp, want ons voeg so gereeld moontlik nuwe inhoud by. Groete, Naomi Meyer, inhoudsbestuurder

 • Baie dankie vir die vraestelle ek hoop my seun sal baat vind daarmee.Julle reaksie is ook spoedig.

 • Hello ek soek asseblief die gr 9 memorandums vir lewensorientering en wiksunde en EBW asseblief

 • Reageer

  Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


   

  Top