Aan die ander kant van die debat

 • 4

Foto: Canva.com

Aan die ander kant van die debat

Aan die ander kant van die debat 
Saterdag skoledebat. 
tweede ronde 
My ma se stem: 
“Jou pa is dood” 
Ek vlug na Facebook toe 
R.I.P. Dad, skryf ek. 
Die medelye vertroos my.

Derde ronde weer my ma: 
“Jou pa het bygekom” 
Lewe? Dood 
’n debat wat net die dood kon wen: 
My pa is dood. 
My pa is dood.

 • 4

Kommentaar

 • Tyron De Villiers

  Baie goed, meneer! Ek kan imagine hoe dit moet wees. Die Facebook-stukkie is so geskik vir die tye waarin ons lewe. Deesdae is die eerste reaksie van baie om 'n Facebook post te skep en vertroos te word deur die medelyende comments. Daai beeld wat u skep laat my diep dink. U is baie oplettend, soos 'n digter moet wees.

 • Reageer

  Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


   

  Top