13 poskaarte van ’n posverlater

 • 4

Die week in woordeTeken in op LitNet se gratis nuusbrief vir 'n weeklikse dosis vars poësie .

 • 4

Kommentaar

 • Reney Warrington

  Lekker formaat - die voorkant en agterkant van die poskaarte. Sterkte vorentoe, Bibi.

 • Ai Bibi,

  Jammer dat die voorreg nie daar was om jou beter te leer ken. Jou naam het gereeld voor my hier op LitNet opgepop, dan het ek oor jou gewonder?  Ek dink julle swem tussen al die insetsels op hierdie web en verwonder my hoe julle bybly met al die tientalle insette. Ongelooflik!  Ek is trots op julle visie om Afrikaans en ons kultuur so te bewaar. Wil ook dankie sê vir webvoet, is dit Nicky? Wat  my foute reggemaak het op die SêNet brief (Geheukiekie 3) wat ek laaste ingestuur het. Ek kon nie glo al die moeite  - en dit gratis en verniet! (Ek skaam natuurlik oor elke fout - maar hoe gaan ons anders leer?)

  Dankie julle geduld, en Bibi, mag jy gaan van krag tot krag in jou spesiale werk hier op aarde. Gaan leer maar en word eers slimmer. Glo ons sal weer van jou sien.

  Web-liefde

  Trienie

 • Adriaan Coetzee

  Hallo Bb

  Sad to see you go. Het al soveel mense hier ontmoet en gegroet. Dankie vir al die geduld. Onthou jy hierdie een?: begin onder 'n vrou om bo-op haar te eindig. Nou tender ek seker om deur EC en vroulief gepot te word (My verweer: Alles binne konteks!!!). Anyway, sal kyk vir jou skrywes in My Tyd ens.

  Wag vir daardie eerste bundel!

  Groete

  Adriaan

 • Die rig en aanmoedig van nuwe skrywers, veral digters, is dalk die belangrikste taaldiens wat daar is. Baie geluk met alles wat jy oor die jare vir talle skrywers gedoen het. Voorspoed met die pad vorentoe.

 • Reageer

  Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Kommentaar is onderhewig aan moderering.


   

  Top